Velkommen!

stavaaslogo300Velkommen til min nye hjemmeside! Jeg heter Trond, og lager tegneserier og illustrasjoner. På denne siden kommer jeg til å legge ut diverse tegneserier, illustrasjoner, nyheter om prosjekter og sånt. Ellers er det bare å sjekke ut menyen, hvor du kan lese litt om meg og min bakgrunn, produktene jeg tilbyr, se på nettbutikken eller sjekke ut ting jeg har lagd. Kontaktinformasjon finner du der også! Nettsiden er fortsatt under konstruksjon, så vær oppmerksom på det!

– Trond

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s