Comnicon 2016

7.-8. mai er jeg å finne på Comnicon 2016 på Sølvberget i Stavanger, hvor jeg er invitert som gjest! Comnicon er en splitter ny tegneseriefestival arrangert av Comic Night Stavanger, og på gjestelisten finner man navn som Lene Ask, Kristian Hellesund, Børge Lund, Tore Strand Olsen med flere.

Jeg gleder meg veldig, har aldri blitt invitert som gjest på en tegneseriefestival før, og jeg har aldri vært i Stavanger før. Jeg har fått trykt opp et nytt opplag med Floppy Fish som jeg tar med meg! Floppy Fish kan fortsatt bestilles fra nett!

12524177_270619173283291_811278221544789025_n
(Plakat: Comic Night Stavanger/Tim Levang)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s